23 Mayıs 2012 Çarşamba

Atatürk’ün Malatya’ya gelişi törenlerle kutlandı

Mustafa Kemal Atatürk’ün Malatya’ya gelişinin 81. yıl dönümü nedeniyle anıt önünde ve Halk Eğitim Merkezi salonunda anma programı düzenlendi.

13 Şubat 2012 Pazartesi 14:17
Atatürk’ün Malatya’ya gelişi törenlerle kutlandı
adres.gen.tr
Site Ekle
Mustafa Kemal Atatürk’ün Malatya’ya gelişinin 81. yıl dönümü nedeniyle anıt önünde ve Halk Eğitim Merkezi salonunda anma programı düzenlendi.
    Anıta çelenk sunulması ve anıt önü şeref defterinin Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından imzalanmasının ardından Atatürk Evi gezildi. Ardından Halk Eğitim Merkezi salonunda düzenlenen programda konuşan Belediye Başkanı Çakır, Malatya'nın Atatürk'ün gösterdiği hedefler doğrultusunda modern şehir olma yolunda hızla ilerlediğini söyledi. Çakır, şunları söyledi: "Büyük Önder Atatürk, Malatyamıza teşriflerinizin 81. yıl dönümünde manevi huzurunuzda toplanmış bulunmaktayız. 89 yıl önce kurarak bizlere emanet ettiğiniz Türkiye Cumhuriyeti, gösterdiğiniz hedefler doğrultusunda dünya devletleri arasında önemli bir yere gelirken, Malatyamız da modern bir şehir olma yolunda hızla ilerlemektedir. Halktan aldığı güç ve yetkiyle, insan merkezli projeler üreterek insanlarımıza hizmet etmenin mutluluğunu yaşayan yönetimimiz, geleceğin çağdaş ve sorunsuz Malatyasını oluşturmak için adeta bir seferberlik ilan etmiştir. Mevcut sorunların çözümü ile birlikte, kısa, orta ve uzun vadeli projelerle değişim ve dönüşüm hareketi başlatılarak, yeni bir Malatya meydana getirilmektedir."

Doğuda Bir Marka Doğuyor…

    Yorumlar

GAZETE MANŞETLERİ

HAVA DURUMU

Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

ANKET Sonuçlar Tümü

?Evin Reisi Kim Olmalı?

NAMAZ VAKİTLERİ

Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

EN ÇOK YORUMLANANLAR

BUGÜN

BU HAFTA

BU AY

SPOR TOTO SÜPER LİG

Tür seçiniz:

e-gazete

SENDE YAZ

Ziyaretçi Defteri

Siz de yazmak istemez misiniz?

ARŞİV