Başkan Can müjdeyi verdi

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, İstasyon Mahallesi sakinlerine, tam donanımlı ve yeni yüzüyle hazırlanan sağlık ocağının kısa süre sonra hizmet vereceği müjdesini verdi.Şehrin birçok mahallesinde vatandaşları memnun edecek projele

Bilecik 12.02.2019 16:29:14 0
Başkan Can müjdeyi verdi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, İstasyon Mahallesi sakinlerine, tam donanımlı ve yeni yüzüyle hazırlanan sağlık ocağının kısa süre sonra hizmet vereceği müjdesini verdi.

Şehrin birçok mahallesinde vatandaşları memnun edecek projelere imza atan Bilecik Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesinde atıl ve kullanılmayan sağlık ocağı, yeni yüzü ve tam donanımlı şekliyle hizmet verecek.

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, gerçekleştirilecek çalışma hakkında yaptığı açıklamada; “Bilecik Belediyesi olarak her bir mahallemizi güzel hizmetlerle buluşturmaya devam ediyoruz. İstasyon Mahallemiz için yapımı devam eden İstasyon Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi ve Donatı Alanları projemiz kapsamında hazırladığımız yeni sağlık ocağımız tamamlandığında vatandaşlarımıza hizmet verecek. 2 hekimlik sağlık ocağı ile mahalle sakinlerimiz daha sağlıklı ve kaliteli hizmet alacak. Sosyal Yaşam Merkezi ve Donatı Alanı çalışmamız tamamlandığında burası mahallemizin en işlevsel ve en cazip merkezi haline gelecek. Yeni sağlık ocağımız şimdiden mahalle sakinlerimize hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:

YAZARLAR